Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissiesInternationaal toptennis terug op ’t Melkhuisje
 Klaas-Pieter Rieksen  Bestuur  1503x gelezen

Na een afwezigheid van 23 jaar keert internationaal toptennis terug op de banen van HLTC ’t Melkhuisje in Hilversum. Van 18 tot en met 20 mei komen Robin Haase, een tweede Nederlander en twee buitenlandse spelers tijdens de eerste Melkhuisje Masters in actie. Het compacte, driedaagse evenement op ’t Melkhuisje staat geheel in het teken van de voorbereiding op Roland Garros, dat een dikke week later in Parijs begint.

De Melkhuisje Masters is tot stand gekomen door intensieve samenwerking tussen HLTC ’t Melkhuisje, de gemeente Hilversum, het stadsfonds en het bedrijfsleven en zal facilitair worden ondersteund door tennisbond KNLTB. Er wordt een zogeheten round robin format gehanteerd, waardoor alle spelers verzekerd zijn van drie partijen. Daardoor optimaliseren zij hun voorbereiding op Roland Garros. Robin Haase, sinds jaar en dag Nederlands nummer 1, heeft zijn deelname reeds toegezegd.

Het roemrijke centre court, waar de Tsjech Karel Novacek in 1994 de laatste editie van de Dutch Open in Hilversum naar zich toetrok, wordt omgetoverd in een knusse en eigentijdse arena die plaats zal bieden aan zo’n 1500 toeschouwers per dag.

’t Melkhuisje was 37 jaar lang het belangrijkste, internationale, graveltoernooi in Nederland. Legendes als Rod Laver, Tom Okker, Guillermo Vilas, Thomas Muster en ‘Mister Melkhuisje’ Balazs Taroczy maakten aan de Bussumergrintweg furore. Vanaf 2017 keert het internationale tennis terug naar de bakermat van graveltennis in Nederland.

 

  Melkhuisje Masters

maandag 9 januari 2017, 09:59 uur

Internationaal toptennis terug op ’t Melkhuisje

Na een afwezigheid van 23 jaar keert internationaal toptennis terug op de banen van HLTC ’t Melkhuisje in Hilversum. Van 18 tot en met 20 mei komen Robin Haase, een tweede Nederlander en twee buitenlandse spelers tijdens de eerste Melkhuisje Masters in actie. Het compacte, driedaagse evenement op ’t Melkhuisje staat geheel in het teken van de voorbereiding op Roland Garros, dat een dikke week later in Parijs begint. Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Barcommissie
 Bestuur
 Club van 100
 Competitie Jeugd
 Competitie Senioren
 Eredivisie Heren
 Historie
 Jeugd
 Lidmaatschap/membership
 Melkhuisje Open 25+/45+ Dubbeltoernooi
 Melkhuisje Open Jeugdtoernooi
 Melkhuisje Open Veteranen Dubbeltoernooi
 Rabo ‘t Melkhuisje Open
 Sponsorcommissie
 Sponsors
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams