Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissiesSchwartzman naar Melkhuisje Masters
 Klaas-Pieter Rieksen  Bestuur  390x gelezen

Diego Schwartzman is de derde speler die op 18, 19 en 20 mei in actie komt bij de eerste editie van de Melkhuisje Masters Hilversum. De talentvolle Argentijn staat te boek als een groot liefhebber van gravel als baansoort en van Roland Garros als ultieme uitdaging. Niet voor niets is Rafael Nadal zijn grootste voorbeeld en idool.Schwartzman (24) werkte zich de laatste maanden op tot de 41ste plaats van de ATP-wereldranglijst. Daarmee is hij de hoogst genoteerde speler die zijn opwachting maakt op het roemrijke centre court van ’t Melkhuisje. Schwartzman is klein van stuk maar hij compenseert dat door een enorme inzet en vechtlust. Vorig jaar won hij in Istanboel zijn eerste ATP-titel ten koste van Grigor Dimitrov.

De supporter van Boca Juniors bevestigde in 2016 zijn stijgende lijn door bij het gloednieuwe ATP-indoortoernooi in Antwerpen de finale te bereiken waarin hij verloor van de Franse wereldtopper Richard Gasquet.

Na Robin Haase en de Oezbeekse stilist Denis Istomin is Schwartzman de derde speler die bij de eerste Melkhuisje Masters in actie zal komen.

 

 Melkhuisje Masters 

maandag 10 april 2017, 10:10 uur

Schwartzman naar Melkhuisje Masters

Diego Schwartzman is de derde speler die op 18, 19 en 20 mei in actie komt bij de eerste editie van de Melkhuisje Masters Hilversum. De talentvolle Argentijn staat te boek als een groot liefhebber van gravel als baansoort en van Roland Garros als ultieme uitdaging. Niet voor niets is Rafael Nadal zijn grootste voorbeeld en idool. Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Barcommissie
 Bestuur
 Club van 100
 Competitie Jeugd
 Competitie Senioren
 Eredivisie Heren
 Historie
 Jeugd
 Lidmaatschap/membership
 Melkhuisje Open 25+/45+ Dubbeltoernooi
 Melkhuisje Open Jeugdtoernooi
 Melkhuisje Open Veteranen Dubbeltoernooi
 Rabo ‘t Melkhuisje Open
 Sponsorcommissie
 Sponsors
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams