Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissiesAmerikaan Harrison naar Melkhuisje Masters
 Klaas-Pieter Rieksen  Bestuur  348x gelezen
Met de komst van Ryan Harrison naar de eerste editie van de Melkhuisje Masters is het kwartet spelers compleet. De Amerikaan (ATP50) treedt op 18, 19 en 20 mei in het strijdperk tegen Robin Haase, Denis Istomin en Diego Schwartzman.

Harrison is min of meer aan het tweede deel van zijn loopbaan bezig. Op zijn vijftiende trad hij al toe tot de rijen der profs, op zijn twintigste stond hij in de kwartfinales van Roland Garros en de US Open en hij piekte in 2012 met de 43ste positie op de ATP ranking.

Daarna stagneerde de progressie maar onder leiding van zijn Nederlandse coach Peter Lucassen vond Harrison (24) vorig jaar de weg terug omhoog. In februari won hij dicht bij zijn geboorteplaats Shreveport zijn eerste ATP-titel in Memphis.

Harrison is na Schwartzman (ATP41) en Haase (ATP46) de derde speler bij de Melkhuisje Masters die deel uitmaakt van de top50. Istomin staat daar op positie 72 momenteel net buiten.Harrison is min of meer aan het tweede deel van zijn loopbaan bezig. Op zijn vijftiende trad hij al toe tot de rijen der profs, op zijn twintigste stond hij in de kwartfinales van Roland Garros en de US Open en hij piekte in 2012 met de 43ste positie op de ATP ranking.

dinsdag 18 april 2017, 11:00 uur

Amerikaan Harrison naar Melkhuisje Masters

Met de komst van Ryan Harrison naar de eerste editie van de Melkhuisje Masters is het kwartet spelers compleet. De Amerikaan (ATP50) treedt op 18, 19 en 20 mei in het strijdperk tegen Robin Haase, Denis Istomin en Diego Schwartzman. Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Barcommissie
 Bestuur
 Club van 100
 Competitie Jeugd
 Competitie Senioren
 Eredivisie Heren
 Historie
 Jeugd
 Lidmaatschap/membership
 Melkhuisje Open 25+/45+ Dubbeltoernooi
 Melkhuisje Open Jeugdtoernooi
 Melkhuisje Open Veteranen Dubbeltoernooi
 Rabo ‘t Melkhuisje Open
 Sponsorcommissie
 Sponsors
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams