Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissiesMasters: Koop nu kaarten voor je 'eigen' tribune
 Klaas-Pieter Rieksen  Algemeen  733x gelezen

We tellen af! ….nog 10 dagen en dan begint het nieuwe Nederlandse Top tennistoernooi in Hilversum, de Melkhuisje Masters 2017! Onze banen zullen voor dit driedaagse, internationale toernooi in een eigentijds, sfeervol en nog gezelliger jasje worden gestoken.

 

Er zijn vier toptennisser gecontracteerd, drie uit de Top-50 en één uit de Top-100: Robin Haase (de nummer 45 van de wereld), Diego Schwartzman (40), Ryan Harrison (47) en Denis Istomin (85). Voor hen staat dit gloednieuwe evenement geheel in het teken van de voorbereiding op Roland Garros, dat ruim een week later in Parijs begint.

Op donderdag 18, vrijdag 19 en zaterdag 20 mei staat alles in het teken van de Melkhuisje Masters en al onze leden kunnen tegen een sterk gereduceerd tarief ( € 5,00) getuige zijn van dit spektakel. De leden hebben als enige de beschikking over een ‘eigen’ tribune (korte kant rechts) en maken gebruik van het clubhuis, waar verder alleen organisatie, media, spelers,  lijn- en scheidsrechters en ballenkinderen zullen rondlopen.

Gezien het beperkt aantal plaatsen zijn deze kaarten (140 per dag) tegen gereduceerd tarief alléén beschikbaar voor leden van ’t Melkhuisje en helaas niet voor vrienden, kennissen en familieleden. Die zijn natuurlijk ook van harte welkom en kunnen een kaartje voor de andere tribunes aanschaffen. Er zijn er al heel wat verkocht dus wees er snel bij.

HLTC-leden kunnen kaarten kopen via de website www.melkhuisjemasters.nl.

Let op: de speciale tarieven voor Melkhuisje leden vind je niet op de pagina tickets. Ga op die pagina naar de dag waarop je wilt komen, klik op tickets en log in (als je nog geen account hebt voor Tennis kaartverkoop, maak er dan een aan). Als je bent ingelogd kies je Ledenticket vak A. Je kan meerdere kaarten bestellen, maar alleen voor andere leden van ’t Melkhuisje. Op de dag zelf dien je je Melkhuisje-lidmaatschapspas mee te nemen ter controle.

Park gesloten: Tijdens de Masters zelf, maar ook in verband met het opbouwen en afbreken van tribunes en dergelijke, is het park gesloten van maandag 15 mei tot en met dinsdag 23 mei.


 


 

 

dinsdag 9 mei 2017, 14:52 uur

Masters: Koop nu kaarten voor je 'eigen' tribune

We tellen af! ….nog 10 dagen en dan begint het nieuwe Nederlandse Top tennistoernooi in Hilversum, de Melkhuisje Masters 2017! Onze banen zullen voor dit driedaagse, internationale toernooi in een eigentijds, sfeervol en nog gezelliger jasje worden gestoken.

  Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Barcommissie
 Bestuur
 Club van 100
 Competitie Jeugd
 Competitie Senioren
 Eredivisie Heren
 Historie
 Jeugd
 Lidmaatschap/membership
 Melkhuisje Open 25+/45+ Dubbeltoernooi
 Melkhuisje Open Jeugdtoernooi
 Melkhuisje Open Veteranen Dubbeltoernooi
 Rabo ‘t Melkhuisje Open
 Sponsorcommissie
 Sponsors
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams