Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissiesHans Visser op 98-jarige leeftijd overleden
 Klaas-Pieter Rieksen  Algemeen  222x gelezen

Ons bereikte een dezer dagen het bericht van het overlijden van Juan (Hans) Visser. Hans was in de jaren ’70 van de vorige eeuw een enthousiast en gewaardeerd lid van onze vereniging.

Omdat hij in Brazilië woonde was hij het “verste buitenlid”. Hij kwam jaarlijks in april/mei naar Hilversum, verbleef dan meestal in Hotel Hof van Holland en vertrok in september/oktober weer.

Hij was bij alle leden zeer geliefd en altijd, zeker naar de dames, zeer charmant. Na een partijtje tennis was hij steevast de eerste, die een rondje aanbood.

 

Markant was zijn “wat bijzondere” service: hij draaide zijn racket enige malen boven zijn hoofd rond om dan met een venijnige en zeer gekapte slag de bal in het spel te brengen. Zijn tegenstanders hadden er heel erg veel moeite mee.

 

Hans maakte vanaf “de oprichting” (meer dan 30 jaar geleden) deel uit van het groepje oudere heren, dat zich De Muppets noemt en op de donderdagen nog steeds actief is op een van de banen van ons park. Hans heeft tot op vrij hoge leeftijd getennist en was ook een trouw bezoeker van onze toernooien.

 

Hans heeft zich met zijn eerste vrouw in 1989, in het Hilversumse Zorgcentrum Westerheem gevestigd en toen zij was overleden, is hij door de directrice Marijke van Oploo opgevangen.

Enige jaren later, in 2006 is Hans met Marijke getrouwd en heeft met haar nog van enige mooie en gelukkige jaren kunnen genieten.

 

Lichamelijk ijzersterk, maar toen Hans geestelijk achteruit ging, werd hij opgenomen in het zorgcentrum Amaris-Gooizicht, alwaar hij zondag 2 juli is ingeslapen. Hij heeft de eerbiedwaardige leeftijd van 98 jaar bereikt.

 

Wij allen zullen hem missen.

 

 

Hans Back 

dinsdag 11 juli 2017, 13:51 uur

Hans Visser op 98-jarige leeftijd overleden

Ons bereikte een dezer dagen het bericht van het overlijden van Juan (Hans) Visser. Hans was in de jaren ’70 van de vorige eeuw een enthousiast en gewaardeerd lid van onze vereniging. Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Barcommissie
 Bestuur
 Club van 100
 Competitie Jeugd
 Competitie Senioren
 Eredivisie Heren
 Historie
 Jeugd
 Lidmaatschap/membership
 Melkhuisje Open 25+/45+ Dubbeltoernooi
 Melkhuisje Open Jeugdtoernooi
 Melkhuisje Open Veteranen Dubbeltoernooi
 Rabo ‘t Melkhuisje Open
 Sponsorcommissie
 Sponsors
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams