Toegang 

 Nieuws
 Foto's
 Competitie teams
 Training
 Activiteiten
 Over vereniging
 Bestuur en commissiesJean-Paul en Etto clubkampioen 2017
 Klaas-Pieter Rieksen  Bestuur  22x gelezen

Na een zinderende finale zijn zaterdag  11 november Jean-Paul Duurland en Etto van Waning clubkampioen 2017 geworden. In de finale versloeg dit gelegenheidsduo Chompoo Srikosai en Mark Eising. Jean-Paul en Etto zijn de opvolgers van het illustere koppel Maarten Kleingeld/Jon Visbeen, dat vorig jaar de titel in de wacht sleepte.

Ondanks de weersvoorspellingen, die vooral regen aankondigden, konden de ongeveer 30 deelnemers aan de kampioenschappen de wedstrijden zonder al te veel onderbrekingen afwerken. De clubkampioenschappen werden gespeeld via een poule systeem op tijd, met telkens een andere partner, maar wel op niveau ingedeeld. De gewonnen games werden bij elkaar opgeteld en de nummers 1 en 2 gingen door naar het afvalschema. Uiteindelijk bleek het viertal Chompoo,  Jean-Paul, Etto en Mark genoeg punten te hebben om de finale te bereiken.

Hoewel vermoeidheid en kou de spelers aardig parten speelden werd het een boeiend slotgevecht, dat uiteindelijk door het herenduo met 4-3 werd gewonnen. Onder luid applaus verlieten de winnaars het center court om even later de beker in ontvangst te nemen.

Na afloop dankte Melkhuisje voorzitter Harm-Jan van Pelt de organisatie voor weer een geslaagd slotevenement van het seizoen. Mark Eising, Thyn Vogel en adviseur Frits Vogel werden in het zonnetje gezet waarna het hele gezelschap zich op het slotdiner stortte.

maandag 13 november 2017, 11:32 uur

Jean-Paul en Etto clubkampioen 2017

Na een zinderende finale zijn zaterdag  11 november Jean-Paul Duurland en Etto van Waning clubkampioen 2017 geworden. In de finale versloeg dit gelegenheidsduo Chompoo Srikosai en Mark Eising. Jean-Paul en Etto zijn de opvolgers van het illustere koppel Maarten Kleingeld/Jon Visbeen, dat vorig jaar de titel in de wacht sleepte. Nieuws 
Alle berichten

Nieuws per onderwerp:
 Algemeen
 Barcommissie
 Bestuur
 Club van 100
 Competitie Jeugd
 Competitie Senioren
 Eredivisie Heren
 Historie
 Jeugd
 Lidmaatschap/membership
 Melkhuisje Open 25+/45+ Dubbeltoernooi
 Melkhuisje Open Jeugdtoernooi
 Melkhuisje Open Veteranen Dubbeltoernooi
 Rabo ‘t Melkhuisje Open
 Sponsorcommissie
 Sponsors
 KNLTB

Nieuws op datum:
Nieuws via RSS:
xml Nieuws
xml Reacties
Meer over RSS...


 Activiteiten 
 Competitie teams